Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde göl görmek

Rüyada çölde göl görmek

Rüyada çölde göl görmek müşterilerinin çoğalacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, batıl amele, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, zorlukların günden güne artacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada çölde göl gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada çölde göl görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayallerinin söneceğine inanılır.

Rüyada kendini çölde görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çölde olmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada çölde cami görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çölde deniz görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çölde kaybolmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada çöl ve deniz görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments