Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde su içmek

Rüyada çölde su içmek

Rüyada çölde su içmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, rakiplerinin üzüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çölde su içmek gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada çölde su içmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada çölde su bulmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada çölde cami görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada çölde ağaç görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Rüyada çölde deveye binmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çöle gitmek yükünün azalacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sahra çölü görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments