Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf insan görmek

Rüyada zayıf insan görmek

Rüyada zayıf insan görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf insan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Rüyada zayıf insan görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı çok zayıf görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, mevkie edineceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı zayıf görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek alım gücünün zayıflamayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada zayıflamış insan görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada insanı zayıf görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada insanı zayıflamış görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments