Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yeni ayakkabı görmek

Rüyada çok yeni ayakkabı görmek

Rüyada çok yeni ayakkabı görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü sözler duyacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birine yeni ayakkabı vermek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, haksızlık yapmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek işinde uzmanlaşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeni beyaz ayakkabı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada yeni ayakkabı denediğini görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments