Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun yol yürümek

Rüyada çok uzun yol yürümek

Rüyada çok uzun yol yürümek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun yol yürümek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada uzun bir yol yürümek işle ilgili inzivaya çekileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun yol yürümek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada uzun bi yol yürümek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yol yürümek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada uzun yol gitmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uzun yola çıkmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle uzun yola çıkmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments