Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir yol yürümek

Rüyada uzun bir yol yürümek

Rüyada uzun bir yol yürümek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sorunlar altında ezileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir yol yürümek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada uzun yol yürümek çaresiz kalacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Rüyada uzun bi yol yürümek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada çok uzun yol yürümek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir yol yürümek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir yola çıktığını görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun yola hazırlanmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yol otobüsüne binmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments