Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek

Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek

Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek dolandırılacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada uzun yol yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada uzun yol yürüdüğünü görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, zenginliğe kavuşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun yol yürümek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yol yürümek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun bir yol yürümek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, gururlandıracak işler yapacağına, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun bi yol yürümek cesaretini yeninden toplayacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada uzun yeşil yol görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun yola yürüyerek gitmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments