Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yol gitmek

Rüyada uzun yol gitmek

Rüyada uzun yol gitmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada uzun yol gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada bisikletle uzun yola gitmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada arabayla uzun yola gitmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sorunlarının yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle uzun yola gitmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yola gitmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, refahının ve varlığının artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet eder.

Rüyada uzun yol gitmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzun bir yola gitmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle uzun yola gitmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yola yürüyerek gitmek iç dünyasının zenginleşeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments