Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme giydirmek

Rüyada çizme giydirmek

Rüyada çizme giydirmek işin düzeltileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Rüyada çizme giydirmek gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kısa çizme giymek hakkıyla kazanca, hararetli olayların meydana geleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizme bot giymek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada krem rengi çizme giymek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu çizme giymek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çizme giymek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi çizme giymek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk çizme giymek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments