Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun çizme görmek

Rüyada uzun çizme görmek

Rüyada uzun çizme görmek gönlünce harcama yapmasına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerinin azalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun çizme gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada uzun siyah çizme giymek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah çizme görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzun çizme görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada çok uzun çizme giymek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun çizme görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar çizme giymek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çizme giymek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, masraflarının azalacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments