Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok üzülerek ağlamak

Rüyada çok üzülerek ağlamak

Rüyada çok üzülerek ağlamak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok üzülerek ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada kardeşin ağladığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının ağladığını görmek kazançlı işlere gireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Rüyada ağabeyinin ağladığını görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinle ağlamak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, neşe içinde olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hüngür hüngür ağlamak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aşık olup ağlamak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ağlamak ve kusmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, beklentilerine ulaşacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments