Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının ağladığını görmek

Rüyada yakınının ağladığını görmek

Rüyada yakınının ağladığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının ağladığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, geç de olsa huzura erileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının ağladığını görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hayallerinin peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir yakınının ağladığını görmek şansının bahtının açılacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, helal ekmek yeneceğine işarettir.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yakının ağladığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, dolayısıyla geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments