Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok toka görmek

Rüyada çok toka görmek

Rüyada çok toka görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok toka gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada siyah lastik toka görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada saç tel toka takmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil toka görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saç fırçası ve toka görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tokalı kemer görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ticarette öne geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü toka görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer tokası görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tokasını takmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments