Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil toka görmek

Rüyada yeşil toka görmek

Rüyada yeşil toka görmek saygınlık kazanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil toka gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Rüyada yeşil toka almak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil toka takmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saç tokası görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada yeşil toka görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, güç kaybedeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tokası görmek kötü durumlara düşürüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Rüyada toka toplamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada kırık toka görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işarettir.

Rüyada sarı toka görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments