Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tesbihler görmek

Rüyada çok tesbihler görmek

Rüyada çok tesbihler görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çok tesbihler gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulur.

Rüyada tesbih kırmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltu tesbih görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Rüyada tesbih tutmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağılmış tesbih görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit tesbih görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zorlukların aşılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Rüyada tesbih taneleri görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada tesbih asmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments