Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih taneleri görmek

Rüyada tesbih taneleri görmek

Rüyada tesbih taneleri görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih taneleri gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada tesbih tanesi yemek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih tanesi toplamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih tanelerini toplamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada tesbih taneleri görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih tanelerini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih tanesi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hayat boyu desteği olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, işlerinin sarpa saracağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments