Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda iğne görmek

Rüyada çok sayıda iğne görmek

Rüyada çok sayıda iğne görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda iğne gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada çok sayıda toplu iğne görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda iğne görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda kitap görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elli sayısını görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ekmek görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda at görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda sinek görmek güzel günler yaşayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments