Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz altın bulmak

Rüyada beyaz altın bulmak

Rüyada beyaz altın bulmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz altın bulmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz altın bulmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kısa sürede başarısının artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Rüyada yerde altın kolye bulmak uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın bulmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık bulmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük bulmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, bir bebek sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada altın alyans yüzük bulmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham altın bulmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments