Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parlak güneş görmek

Rüyada çok parlak güneş görmek

Rüyada çok parlak güneş görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, zarar göreceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kişinin rahat nefes alacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok parlak güneş gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada çok parlak güneş görmek oğlu evli ise boşanacağına, önemli bir makama terfi alacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak güneş görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak metal görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak yıldız görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak at görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada parlak diş görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada parlak cam görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments