Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minare kandili görmek

Rüyada minare kandili görmek

Rüyada minare kandili görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada minare kandili gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Rüyada minare kandili görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada kandil gecesi namaz kılmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada berat kandili görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kandil simidi yemek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kandil yakmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kandilde oruç tutmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çektiği zorlukların biteceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kandil mesajı almak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada mevlid kandilini görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments