Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok marul görmek

Rüyada çok marul görmek

Rüyada çok marul görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, arzuların yerine geleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok marul gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Rüyada büyük marul görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan marul çıkarmak dargınların barışacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet eder.

Rüyada marul ektiğini görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda marul görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının bozulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada marul sulamak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz ve marul görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul toplamak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments