Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kıyafet giymek

Rüyada çok kıyafet giymek

Rüyada çok kıyafet giymek mutlu ve sağlıklı olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada doktor kıyafeti giymek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kıyafet giymek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş kıyafet giymek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına kıyafeti giymek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sırtı açık kıyafet giymek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek dertlerin yükünden kurtulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada kadın kıyafeti giymek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments