Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına kıyafeti giymek

Rüyada kına kıyafeti giymek

Rüyada kına kıyafeti giymek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, cebinin para göreceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kına kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada kına kıyafeti giymek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek kazancın düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kına kıyafeti görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına kıyafeti görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kına elbisesi giymek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sağlığının bozulmayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kınalık giymek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments