Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok hamur görmek

Rüyada çok hamur görmek

Rüyada çok hamur görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada çok hamur gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada hamur tatlısı yapmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada hamura yumurta kırmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur açmaya çalışmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Rüyada hamurda böcek görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada pizza hamuru görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinden hamur almak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada hamur kesmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments