Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur kesmek

Rüyada hamur kesmek

Rüyada hamur kesmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada hamur kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yanlış sunumlara veya anlaşılmalara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada hamur kesmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada bıçakla hamur kesmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur mayası görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamına renk geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak hamur görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Rüyada birini hamur açarken görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birini hamur yaparken görmek mesleğindeki başarısının artacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada cevizli hamur görmek dua alacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok hamur görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments