Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hamur almak

Rüyada birinden hamur almak

Rüyada birinden hamur almak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yanlış işlere girileceğine, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden hamur almak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada hamur açıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada çok hamur yoğurmak kendisi ile gururlanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fırından hamur almak helal ve geniş rızık elde edeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur işi yapmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işarettir.

Rüyada hamur kızartmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada annenin hamur yoğurduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi hamur görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments