Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur tatlısı yapmak

Rüyada hamur tatlısı yapmak

Rüyada hamur tatlısı yapmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, önünün açılacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada hamur tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Rüyada tatlı hamuru yapmak tatsızlıkların aşılacağına, doğru haber almaya, sağlam bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada hamur tatlısı yapmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada hamurlu tatlı yemek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru açmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur tatlısı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada hamur işi tatlı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments