Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel üzüm görmek

Rüyada çok güzel üzüm görmek

Rüyada çok güzel üzüm görmek böylece yüzünün güleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel üzüm gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada çok güzel üzüm görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mevsiminde üzüm görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada oruç iken üzüm yemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalettir.

Rüyada asmadan üzüm yemek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Rüyada üzüm yemek ve görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gücünün azalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük üzüm görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments