Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde üzüm görmek

Rüyada mevsiminde üzüm görmek

Rüyada mevsiminde üzüm görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına inanılır.

Rüyada mevsiminde üzüm gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada mevsim dışı üzüm görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mevsiminde üzüm görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalettir.

Rüyada mevsimsiz üzüm görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevsimsiz çilek yemek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada güz mevsimi görmek güllük gülistanlık olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında karpuz yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimsiz meyve görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz erik görmek inancından ödün vereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments