Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çanta almak

Rüyada küçük çanta almak

Rüyada küçük çanta almak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çanta almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada küçük el çantası görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çanta almak büyük bir özgüven kazanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çanta görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden küçük bir çanta hediye almak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kayıp çanta görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantanın koptuğunu görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada çantalar almak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yanan çanta görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments