Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok gül görmek

Rüyada çok gül görmek

Rüyada çok gül görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok gül gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada gül bahçesinde gezinmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden gül almak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Rüyada anneyi gülerken görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gül vermek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek gülen bebek görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada mezara gül koymak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok büyük adımlar atacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments