Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yemek

Rüyada çok fazla yemek

Rüyada çok fazla yemek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işinden çıkarılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla yemek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada fazla yemek yemek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla yemek yemek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla tatlı yemek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada çok fazla çikolata yemek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla yemek görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla gömlek görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada çok fazla bebek görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments