Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yemek görmek

Rüyada çok fazla yemek görmek

Rüyada çok fazla yemek görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, son model arabaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada çok fazla yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada çok fazla yemek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla tatlı yemek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla yemek görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla yemek yemek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fazla yemek yemek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla çikolata yemek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, aklına giren şeytana uyacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Rüyada çok fazla odun görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, rahatsızlık vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada fazla para üstü almak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments