Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans altın görmek

Rüyada alyans altın görmek

Rüyada alyans altın görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kolay yollardan kazanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alyans altın gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada altın alyans ve tektaş görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok güzel günler göreceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında altın alyans görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, mal ve para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük alyans takmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada altın alyans taktığını görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada alyans altın yüzük görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çıkmaza gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada altın alyans takmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments