Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın alyans takmak

Rüyada altın alyans takmak

Rüyada altın alyans takmak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada altın alyans takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada parmağa altın alyans takmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada altın alyans takmak ticaretin önünün açılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük alyans takmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın alyans yüzük takmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz altın alyans takmak dileklerinin de kabul olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, umutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş alyans takmak fakir fukaraya yardım edeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık alyans takmak statü atlayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments