Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok elma görmek

Rüyada çok elma görmek

Rüyada çok elma görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok elma gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada bir çuval elma görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yıkamak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasalarla elma görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, huzurun kaçacağına, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Rüyada elma aşermek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ve nar görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Rüyada hamile kadına elma vermek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada elma görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalet eder.

Rüyada elma portakal görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments