Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dertleşerek moral bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, bereketli işlere gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hem geleceğinin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada çok çirkin bebek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulur.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini çirkin görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada çirkin bebek emzirmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bebek doğurmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments