Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğacak olan bebeğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğin adını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada doğacak bebek görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Rüyada doğacak bebeği görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlarının da çözüleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada doğacak bebeğini emzirmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments