Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük meyve görmek

Rüyada çok büyük meyve görmek

Rüyada çok büyük meyve görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada çok büyük meyve gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada büyük meyve ağacı görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük meyveler görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Rüyada büyük meyve yemek yılmayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük meyve görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük meyve görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dalında meyve görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden meyve almak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sarsılacağına yorulur.

Rüyada bütün meyveleri görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments