Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarının çalınması görmek

Rüyada altınlarının çalınması görmek

Rüyada altınlarının çalınması görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada altınlarının çalınması gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada altınlarının çalınması görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın çalınması görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altının çalınmasını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Rüyada çalınan altınları bulmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada altını çalındığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek işlerinin ağırlaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments