Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarını çaldırmak

Rüyada altınlarını çaldırmak

Rüyada altınlarını çaldırmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altınlarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada altınlarını çaldırmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altınını çalmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasından altın çalmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para ve altın çaldırmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik çaldığını görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın çalmakla suçlanmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına inanılır.

Rüyada yarım altın çalmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments