Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğunun olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu öptüğünü görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kendi küçük çocuğunu görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sayılacağına ve sevileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu korumak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek hayırla yad etmeye, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zinde kalacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğunun olduğunu görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments