Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğu olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğu olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğu sevmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, uzun ve hayırlı bir ömre inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments