Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yandığını görmek

Rüyada yüzünün yandığını görmek

Rüyada yüzünün yandığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yüzün yandığını görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzünün yandığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yandığını görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünün yandığını görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün güneşten yandığını görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments