Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün yandığını görmek

Rüyada yüzün yandığını görmek

Rüyada yüzün yandığını görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, büyük bir adım atılacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün yandığını gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin yüzünün yandığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün yandığını görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünün yandığını görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments