Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzük taktığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzük taktığını görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüzük taktığını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, insanlara olan güvenin artacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın yüzük taktığını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada çok yüzük taktığını görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments