Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüzük taktığını görmek

Rüyada çok yüzük taktığını görmek

Rüyada çok yüzük taktığını görmek işlerin yolunda gideceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, rütbesinin yükseleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yüzük taktığını görmek kazanılan paranın artacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzük taktığını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, şartlarının da zenginleşeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada erkeğin altın yüzük taktığını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğü taktığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments