Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hem hayatının kurtulacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak isteklerinin erteleneceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, iş hayatında zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zümrüt yüzük takmak hayatın kolaylaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt yüzük almak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt yüzük görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments