Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüzdüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yüzdüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yüzdüğünü görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sağlığına kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun yüzdüğünü görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüzdüğünü görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, işlerin yoluna sokulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek zor durumda kalınacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzdüğü görmek hayırlı haberler getireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet eder.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, şerefli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments