Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzdüğü görmek

Rüyada denizde yüzdüğü görmek

Rüyada denizde yüzdüğü görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzdüğü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada eşiyle denizde yüzmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada susuz denizde yüzmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmek ve balık tutmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayatını ailesine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü görmek kötü halinden eser kalmayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde zor yüzmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve havuzda yüzmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments